Biologisch- dynamische boerderij Sonnevanck

Open het hele jaar op donderdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.
Verkoop van verse eieren, rund- en lamsvlees van eigen bedrijf.

Fam. Waal
Volgerweg 41
1462 HR Middenbeemster
telefoon 0299 - 421405

Terug naar de kaart
Terug naar de adressenlijst
Terug naar pagina 1
Terug naar pagina 2
Guus Waal, boerin van de maandBoerin van de maand mei 2007
Guus Waal, 50 jaar boerin op boerderij Sonnevanck in Middenbeemster:

'Biologische producten hebben vaak een lekkere, ouderwetse smaak'
Midden in het historische landschap van de Beemster ligt biologisch-dynamische veehouderij Sonnevanck van de familie Waal. Boerin Guus Waal nam in 1957 samen met haar man Maarten het familiebedrijf over. Dit jaar vierden ze hun vijftigjarig jubileum. Hoewel hun zoon Jan inmiddels de boerderij heeft overgenomen, werken Guus en haar man nog elke dag met heel veel liefde mee op de boerderij. Onder andere in de boerderijwinkel die in de wijde omtrek populair is vanwege het smaakvolle vlees en de ruime keus aan lekkere streekproducten.

Heerlijke producten
Guus Waal is door noordhollandsegrond geselecteerd als Boerin van de Maand. noordhollandsegrond is een initiatief van de Provincie Noord-Holland om bewoners van de provincie bekend te maken met de heerlijke producten die zo'n 150 biologische boeren in de provincie produceren. Wilt u zelf ontdekken hoe mooi het biologische landleven is? Kijk eens op www.noordhollandsegrond.nl voor alle activiteiten van noordhollandsegrond in de provincie.

Kom proeven!
Kom proeven van het heerlijke biologische vlees, de verse scharreleieren en de vele andere biologische streekproducten. De boerderijwinkel van Sonnevanck is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.


zuiver zuivel productschapenwolbroodverkoop rund- en lamsvleeslimousine koe